Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, October 30, 2008

دگرگونی از نوع زنجبیلی

گفته بودم که یه جورایی عوض شدم یا نه؟

مثلا تا همین یکی دوسال پیش تحمل هیچ چیزی که از کنار زنجبیل هم رد شده بود رو نداشتم. بهاره ورژن 2008 اما عاشق زنجبیل ه. انگار یه جورایی بوی زنجبیل تمام حسهای زنونه درونمو بیدار میکنه. هفته ای یه بار غذای هندی و یکبار هم غذای چینی/ تای میپزم و تا جا داره توش زنجبیل می ریزم. اونقدر که آقای هم خونه معتقده که دست پختهای تند و تیز و زنجبیلی م تمام سینوسها و مجاری تنفسیش و باز میکنه.

انگار که بوی زنخبیل روحمو تسکین میده. جدی چقدرعوض شدم تازه گی ها!

2 comments:

Anonymous said...

بهاره ی زنجبیلی دوست می داریم :)

سانی

me,myself & I said...

وای چه با حال منم تو کانادا و از یه دوست زنجبیل رو کشف کردم و دیوانشم و تو همه چی رنده می کنم می ریزم! یه کار دیگه هم می شه کرد باهاش. پوست لیمو ترش و زنجبیل رو رنده کنید و بذارید خشک شه و مثل ادویه تو غذا ها بریزید. بوش مدهوش کننده است